dilluns, 23 de novembre del 2015

L'ABANS I EL DESPRÉS

Mirau quina sorpresa que se'n duran demà els crancs! Avui hem duit molt de material nou per aquest racó, però encara no han vist la cuineta com a tal! Ara venc de l'escola, després de col·locar peces i totes les coses noves que mos ajudaran a passar-ho beníssim amb aquest nou racó actualitzat.

A més, durant aquesta setmana el racó de construcció estarà tancat, amb l'objectiu que entre tots puguem descobrir nous material i nous jocs, tant o més divertits i emocionants! Però, açò no acaba aquí...perquè quan tornem a obrir-lo, també hi haurà sorpreses per contar-vos, ja voreu!

Au idò, demà esteis convidats a la "inaguració" de la nova cuineta de la classe i a fer-hi tots els cuinons que vulgueu! Crec que demà voldran quedar a dinar-hi i tot...ai quina il·lusió quan ho vegin! Encara ens falten alguns detallets, però poc a poc anirà agafant més forma i vos ho anirem mostrant!

Però aquí teniu el clar exemple de l'abans i el després de la nostra cuineta (res a veure, eh), però no els hi mostreu, serà sorpresa!!!! 

Fins demà, que descanseu!



1 comentari:

  1. Oooh que chulada! A quedado genial, les va a encantar cuando lo vean mañana.
    Aprovecha y que te hagan el desayuno, que te lo mereces, vaya trabajazo.
    Gracias Tonia.

    ResponElimina