dimecres, 9 de desembre del 2015

BENVINGUT, HOTEL DE BITXOS

I vosaltres pensareu...que hem de florir un hotel de bitxos a l'escola? Idò, farà molt més bona feina del que imaginam! Fa uns dies que veim que tots els insectes que circulen pel pati, passen a una millor vida...ja que un o altre l'acaben trepitjant, i clar, no convé! Per açò tenim una novetat! Aquests dies hem cercat palés i els hem col·locat a un costat del pati. A partir d'ara açò serà el nostre "hotel de bitxos", a on tots els insectes que ens vulguin visitar podran descansar-hi i fer bones migues amb la resta d'animalets. 

Però clar...un hotel ha de ser acollidor i confortable...per açò trobam que els hi agradarà més i es sentiran com a casa si hi posam coses com fulles seques, pedres, tronquets, pinyes... així que ens hem posat mans per feina i les hem anat a cercar al tros de terra de davant! I aquí en teniu ell resultat! Ara només ens falta esperar i de ben segur que prest vindran a visitar-nos. La nostra tasca serà respectar-los i observar-los mentre hi fan vida i, sobretot, anar alerta que no els hi passi res dolent! Així de ben segur que no se'n voldran anar i ens faran companyia molta estona!

PD: si voleu anar duent qualque material natural per anar-li afegint, ben arribat serà, que encara ens queda un peleu per donar-li més forma!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada