dilluns, 22 de febrer del 2016

ALEGRE, VITAL I SERENA

Teníem pendent ensenyar-vos tot el que hem fet aquests dies, però entre una i cosa hem estat tant enfeinats que no hem tingut temps de més! Però tranquils, aquí en teniu una prova. Ja tenim el plafó del passadís gairebé acabat, només ens falten dos quadres per escollir, però mirau quina xulada de moment! Cada fiet ha escollit un quadre d'en Marc Jesús i ha decidit el títol que podem posar-li. La veritat és que han quedat molt originals i molt polits, aquí els teniu!



                                "LA BOTONERA", Daniela


                                "LA TOVALLOLA VOLADORA", Sebastian


                                "PLATGES DE FORNELLS", Lara


                                "LA DONA NADADORA I PESCADORA", Iñaki


                                "LA DONA MOTORITZADA", Rodrigo


                                "LA SENYORA ESTIRADA", Andrea


                                "PLUJA DE FLORS", Nil


                                "RELAXADA AL VAIXELL", Isaac


                                "LA VACA QUE RÍE", Diego


                                "LA DONA FLORIDA", Emma

No trobau que són una passada? Vaig quedar al·lucinada, quins crancs més divertits i espontanis! Però esperau, perquè encara queda explicar-vos més coses! Resulta que seguim amb els encarregats i resulta que aquesta vegada tocava a n'Andrea i na Daniela. Ells dos es van encarregar d'escriure un correu electrònic a nen Marc Jesús, per convidar-lo a venir un dia a l'escola en tornar de les vacances. Vos imaginau? Esteim esperant la seva resposta, ens fa molta il·lusió!


"Hola Marc Jesús, com estàs? Som la classe dels crancs de l'escola de Fornells. Fa uns dies hem començat un projecte relacionat amb les teves dones blaves. Per açò ens fa ganes convidar-te a venir un dia a l'escola i veure tot el que hem anat fent. Com ho tindries per venir després de les vacances de Pasqua?

Moltes gràcies,
classe d'infantil del CEIP Fornells."

1 comentari:

  1. Deixant que voli la seva imaginació surten coses boníssimes! Esperem que a en Marc Jesús li arribi la feinada que estan fent :)
    Gràcies Tonia!

    ResponElimina