dimecres, 10 de febrer del 2016

S'ÀVIA COREMA, PEU PETIT...

Hola a tots! 

Aquesta setmana tenim una novetat (bonu, moltes...però ara vos parlarem d'una). Resulta que hem descobert que només queden 7 setmanes per començar les vacances de Pasqua i, amb ella, fer el caramel·ler, els ous de Pasqua...sa qüestió és que hem trobat penjada una àvia corema un poc peculiar... resulta que és de color blau! Vos imaginau? idò sí, ben blava que és! Deveu sebre de qui parlam, no? Si, si! De s'àvia corema pintada per en Marc Jesús! Aquí la teniu! A partir de divendres l'encarregat del dia haurà de llevar-li una cama per així anar controlant les setmanes que falten per arribar Pasqua, així que així ho farem!


Però això no acaba aquí...perquè aprofitant aquesta sorpresa, demà començam un nou projecte del tot relacionat! No vos podem avançar més coses (demà ho descobrireu amb la publicació que en farem el capvespre), però s'aproxima un projecte moolt divertit i engrescador! Només vos podem donar una pista...la cosa va d'art! jijij

A continuació veureu que farem tres publicacions més d'avui,...tenim tantes novetats que cada cosa val la pena tenir el seu espai i publicació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada