divendres, 4 de març del 2016

BENVINGUT, MILAN

Aii, avui tenim dues novetats molt polides a contar-vos! Sa primera, és que des d'ahir ja podem escriure amb la pissarra digital, quina xalada que feim! Tots hi anam passant i hi anam escrivint i dibuixant. Vaja encert que hem fet amb aquesta pantalla i quin domini que en tenen amb només dos dies...

I l'altra i encara més especial, és que avui en Milan, després de mesos, ha tornat a l'escola! Quina il·lusió que hem tingut tots i quins crits d'alegria que hi havia avui matí a l'aula quan l'han vist!  Quan l'hem anat posant al dia amb tot el que hem fet aquests mesos, ens ha dit que està al dia de tot perquè a Mèxic ha anat mirant el bloc! Quina alegria que m'ha donat açò, estic molt contenta que hageu fet aquest seguiment, molt molt contenta! Però açò  no acaba aquí, perquè amb ell, també ha tornat n'Emma després de 10 dies de viatge! 

Sort que hem tingut psico i ens ha anat molt bé per treure tota aquesta super emoció! Ja veis que avui ha estat un matí been completet i de moltes emocions juntes, tornam a ser 13!!! Així que Bianca, ja saps, t'enviam una super besadeta i esperem que puguis tornar prest, que ja ens han dit que esteis d'enhorabona i ja ha nascut sa germaneta, quina alegria! Una besada gegant cap a Argentina!

Què passeu molt bon cap de setmana!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada