dimarts, 13 de setembre del 2016

BENVINGUTS I BENVINGUDES

Hola a tots!

Ara sí, benvinguts a tots i a totes, ja hem arrencat motors i ja no hi haurà qui ens aturi! Tenim moltes ganes de publicar i compartir amb vosaltres algunes fotos, però, com vos vaig dir, no ho podrem fer fins que tots ens porteu signades les autoritzacions i drets d'imatge! Així que, ja sabeu, no vos despisteu!

De la mateixa manera vos volem dir que l'adaptació poc a poc va a millor, la majoria dels fiets que comencen enguany, no volen partir quan els venen a cercar, així que...anam bé, moolt bé! A poc a poquet ens anem coneixent millor i ens anem adaptant al ritme de la classe. Els grans recorden als petits a on són les coses i ells, gens despistats, es van adaptant a la perfecció! Per açò hem pensat que demà ja començarem a fer el bon dia i així refrescar els noms de tots, perquè n'hi ha que encara me diuen "professora"! hahaha així mateix, intentarem que d'aquí a final de setmana trobem un nom adient per la nostra classe, ja vos anirem informant (pels que no ho sabieu, l'any passat érem els crancs, per lo que hem decidit que enguany intentarem no triar un nom d'animal una altra vegada)!

I, esper també, que avui vos hagin xerrat del super massatge que ens hem fet a darrera hora, quin gust escoltar el silenci de tant en tant! ;)

ens veim demà amb les piles ben carregades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada