dimecres, 25 de gener del 2017

AQUESTS DESDOBLAMENTS ENS FUNCIONEN LA MAR BÉ

Avui, doble publicació, ja que l'ocasió ho mereix! Aquests dies hem posat en marxa els desdoblaments i sa veritat és que n'esteim encantats. Els dimarts i els dijous, a darrera hora sortim amb els de 5 anys al nostre passadís, a on ens concentram moltíssim fent aquests jocs de nombres i lletres. Els haurieu de veure, ben concentrats, relaxats i ben engrescats! Mentrestant, el grup de 3 i 4 anys queda a l'aula amb na Belén (dimarts) i amb na Lali (dijous), jugant pels diferents espais de la classe i, per parelles o per petits grupets, van fent dibuixos/lletres a partir del conte de "l'abecedari de Miró". 

Us hem de dir que esteim al·lucinant amb les ganes que hi posen tots, de fet, tots escriuen molt i molt bé el seu nom, de manera totalment espontània i natural, quin gust! A més, al ser més poquets, també tenen el luxe de disposar d'una major calma i clima de joc més tranquil, una passada! Els de 4 aniran rotant pels dos espais, sempre que els hi faci ganes, ja que poden elegir si prefereixen fer jocs de lletres i nombres al passadís, o bé quedar a l'aula fent altres jocs. 

Així mateix, els dimecres, just després del taller artístic, els de 5 anys (i els de 4 que vulguin) també van una estona amb na Joana a fer jocs de taula com l'oca, l'uno, parxís, rummikub... i fan una xalada! Ells hi van molt engrescats i saben que just haver recollit el taller "la mestra del curs qui ve" comparteix aquella estona amb ells. Com no ha de ser facilíssima l'adaptació i el canvi a primària, així? És fantàstic! A més, tenen moltes ganes d'aprendre i ho esteim aprofitant moltíssim! Lo que vos deia, un encert poder contar amb aquestes estones de desdoblament i poder estirar i engrescar a tots, independentment de l'edat que tinguin i dels interessos que els hi estirin! A la nostra escola hi ha lloc per a tots! 























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada