dilluns, 9 de gener del 2017

FELIÇ ANY NOU I BON COMENÇAMENT DE 2n TRIMESTRE

Sembla mentida, però les vacances han passat volant, i aquí tornem a ser, amb les piles ben carregades i les idees renovades per començar el 2n trimestre amb molta energia i ganes! Avui matí ha anat molt molt bé, tots tenien moltes ganes d'estar junts de nou i han estat molt juganers! Aquests astronautes, són uns confits! Enyorem els que encara no han tornat de vacances, així que esperem que ho facin prest!

Quan hem arribat, ens hem reunit tota l'escola a l'assemblea per explicar coses importants d'aquestes vacances, no ho teníem acabador! I a més...ens hem trobat amb una bona sorpresa, resulta que els reis també van fer una aturadeta a s'escola i van deixar 3 paquets pels astronautes, sabeu què hi havia dins? Tres contes xulíssims que de ben segur que treure'm el profit! Ja veureu que són: "el monstre de colors" amb pop-up; "què, qui, on?", un conte molt divertit que desperta la curiositat de tots; i "la nena dels llibres", la imaginació mou mons i aquest conte n'és un clar exemple! Amb aquests i els que vosaltres anireu duent, aconseguirem una biblioteca molt polida i actualitzada, quin gust amb lo que ens agraden els contes! Així que, perquè ens duri molta estona, hem decidit que era necessari trobar 3 normes per assegurar el seu bon manteniment! Jo crec que si les respectem les tres...tenim molt de fet!



I ja per acabar, recordar-vos que al penjador del vostre fill hem posat una circular que explica que a partir d'aquesta setmana posem en marxa la bústia de paraules polides i menorquines, la qual trobareu al nostre passadís, així que podeu animar-vos quan voleu, que els astronautes ja estan informats! Per fer-ho, hem contat el conte "el ladrón de palabras", a on s'hi entreveu la importància dels diferents tipus de paraules al nostre dia a dia! Moltes gràcies per la vostra participació i perdonau que just al començar el trimestre ja vos donem feineta, però és que no sabeu les ganes que tenim de fer coses!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada