divendres, 31 de març del 2017

"ESTO ES UNA XULADA DE ACAMPADA"

Comentaris com aquest, ganes de quedar-se a dormir un altre vespre, cares de felicitat al despertar-nos, astronautes feliços amb es solet d'aquests dies i amb els paratges tant polits que ens envoltaven, cançoner i guitarreta, excursions i molts d'arbres per escalar, posar-nos les botes i no privar-nos de res, jocs de llanternes moolt divertides i festives, carones rebentades però encantades, moltes i moltes fotos i qualque remuc entre somnis (que no han arribat a més jiji), han fet que hagi estat una super xulada d'acampada! Jo crec que no fa falta dir massa més de lo que veureu a ses fotos... he tornat molt i molt contenta i tot i que he dormit fins ara, torn estar amb ses piles ben carregades pel cap de setmana! Qui no tengui pla demà a partir de les 18h, ja sap, a animar-nos a la cursa! ;)

Descansau molt i escoltau bé tot lo que vos contin els astronautes, estan feliiiiiços (i també molt cansadets)! 




















































































BONA NIT, ESTIMADETS!





BOON DIA, VALENTS I VALENTES!







ENGUANY EN NIL GARRIGA NO HA ESTAT EL DARRER EN DESPERTAR-SE, NA VALENTINA TENIA MÉS SONETA QUE ELL I MIRAU-LA, NO HI HAVIA QUI LA DESPERTÉS!














1 comentari:

  1. Quina xalada!!!! Moltes gràcies a tot el professorat per posar tantes ganes i amor en que els nens gaudíssin d'aquesta d'experiència!!!

    ResponElimina