dimarts, 25 d’abril del 2017

HEM COMENÇAT EL 3r TRIMESTRE BEN ENFEINATS

Hola a tots, i benvinguts de nou al tercer trimestre!

Sembla mentida lo ràpid que passa el temps...no ens adonarem i ja tornarem estar a final de curs, però quina feinada que ens queda per fer d'aquí al juny! No estarem gens avorrits! Entre altres coses, vos volia demanar perdó per avançat si veis que aquest trimestre estic un poc més despistada amb les publicacions al bloc, no passeu cap pena que als vostres fills no els hi mancarà de res, però ara per jo venen uns mesos difícils de molta feina (a final de juny hi ha oposicions) i tot plegat hem duu molta feina i cap been ocupat (hi ha qualque estona que les 24h hem queden curtes...!). Així que, sempre que pugui, estaré al dia, però perdonau-me si no sóc tant constant, tecnològicament xerrant!

Avui volem explicar-vos que aquests dies estem ben engrescats amb tot el que té a veure amb St. Jordi, ja que tot i que enguany hagi caigut amb les vacances, no quedarem sense el nostre drac i sense la nostra rosa. Així que estem "en ello" i, si tot surt com pensem, a final de setmana vos ho podreu endur a casa i disfrutar-ho! Aquí en teniu una mostra!




Però clar, tot això ha estat ambientat amb la llegenda de Sant Jordi, però...direm que aquesta vegada d'una manera un poc diferent. La majoria d'ells coneixien la versió "original" i tradicional d'aquesta, però enguany hem apostat per una que posa un poc en dubte el coratge del príncep i explica la bondat del drac i valentia de la princesa. Així que...vos animam que la descobriu, és aquest conte que veureu a la foto! És ben divertida!


I explicat tot això volem acabar aquesta publicació fent tres puntualitzacions:
  1. Al nostre passadís veureu una nova graella que posa l'ordre (fet per sorteig) de la rotació del conte "el laberint de la nostra ànima", el qual només heu de mirar per sebre quan vos toca tenir-lo voltros i, sobretot (jiji) quan l'heu de tornar per passar a un/a altre/a fiet/a.
  2. A l'altra banda del passadís, al costat de la porta de la nostra classe, trobareu UNA ALTRA graella que en aquesta cal que vos apunteu per fer una reunió individual amb jo d'aquí a final de curs. Convindria que vos apuntessiu a un dels dies i hores que estan posats, ja que possiblement la darrera setmana de juny, quan ja no hi ha fiets, estaré d'examens i no podré estar a l'escola per fer l'entrega de l'informe final. Així que, per evitar que el bou ens agafi pel culet i per jo partir amb les feines fetes i tranquila, vos agraïria que ho anéssim fent durant el que queda de curs (només 1 mes i mig!!!).
  3. També trobareu un altre cartell que vos demana que aneu portant una gorra pel vostre/a fill/a. Tot i que, pel que diuen les notícies, aquesta setmana no pinta molt bé, comença a fer molt de sol a l'hora del pati i convé anar un poc previnguts! 
I ara, després d'aquesta llarga explicació (ja que ens hi posam, no mos hi posam per poc...) i assegurant que aquesta informació arriba a totes les cases, vos desig que acabeu de passar un bon capvespre!

Fins demà, famílies!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada