dilluns, 8 de maig del 2017

CONTINUEM AMB EL NOU PROJECTE

Hola a tots, família!

Vos volem explicar que tenim novetats. Divendres passat vam provar de fer treball cooperatiu i avui matí una altra vegada, i sa veritat és que ha anat molt bé. No sé si sabem com funciona, però estaria bé que si teniu qualque dubte ens ho demaneu. El fet de barrejar els grupets de feina ens va molt bé, perquè cada un dels membres del grup adopta un paper imprescindible per dur a terme la tasca (portaveu, coordinador, encarregat del material i ajudant). 

Cada vegada que ens retrobem amb el grup, adoptem un paper diferent al del dia anterior, per així anar passant per tots els càrrecs i sentir-se una peça clau del grup. A n'aquest cas ha estat informar-mos i registrar: com funciona la llum del far, quines parts té cada una d'aquest i de com es construeixen. Així mateix, un cop acabades aquestes sessions, fem una avaluació de com ha anat la feina i la relació entre ells. Crec molt amb aquest tipus de feina, tot i que fins ara trobava que no era un bon moment per iniciar-ho, ja que necessita paciència, companyerisme i molt vincle amb el grup. Però ara estan ben preparats per fer-ho i el procés és molt polit! Aquí teniu un parell de fotos del 1r dia que ho varem dur a terme, mirau que concentrats i enfeinats!









A tot açò, afegiré que, com vos he anat explicant, tots els astronautes tenim una nova tasca per dur a terme a casa, en relació a aquest projecte:
  • Els infants de 3 i 4 anys han de crear una maqueta (donant lloc a la imaginació i materials que vulgueu, grans i cridaners) d'un far de Menorca que a ells els hi cridi més l'atenció.
  • Els de 5 anys, en canvi, han de fer una investigació del far de Menorca escollit (la circular especifica bé el que necessitem: distància entre el far i el nivell del mar; com funciona i quin ritme segueix la farola del far que han escollit; quin any va ser construit i, per tant, quants d'anys té a l'actualitat; imatges d'aquest...). Hem tingut la sort i la casualitat que a Menorca hi ha 7 fars i el grup de 5 anys està format per 7 astronautes, així que més que bé! Ara vos pas el llistat del far que ha escollit cada un d'ells perquè no vos oblideu:
    • DANIELA: PUNTA NATI
    • RODRIGO: PUNTA DE SANT CARLES (LA MOLA)
    • ISAAC: FAR DE L'ILLA DE L'AIRE
    • IÑAKI: FAR D'ALTRUTX
    • NIL GARRIGA: SA FAROLA
    • CHLOÉ: FAR DE FAVÀRITX
    • GABRIEL: FAR DE CAVALLERIA 
Si teniu qualque dubte, no dubteu en demanar-ho! Segur que quedarà xulíssim tot, així que ànims i gaudiu-ho, que lo important és compartir aquesta estona i aprenentatge amb els vostres fills!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada